Vaarwel ongewenste gasten en onkruid

Onkruid, schimmelziekten en mollen horen niet thuis in uw tuin. Ze kunnen op korte termijn namelijk enorm veel schade aanrichten. Voor u het weet is uw tuin de thuisbasis voor ongewenste ziekten en dieren. Laat ons daarom uw tuin grondig onder handen nemen.

Bij Tuinen Thomas beschikken wij over een geldige fytolicentie. Daarmee tonen we aan dat we de juiste bijscholingen volgen om steeds op de hoogte te blijven van alle mogelijke ziekten, plagen, producten, enzovoort. Bovendien zijn wij steeds uitgerust met het gepaste materiaal en de correcte middelen.

Geen enkele ziekte of plaag laten wij ongezien. Dankzij zowel een machinale als manuele bestrijding, verkrijgen we steeds het best mogelijke resultaat. Gevolg? Een volle portemonnee en een gezonder milieu.

Wat maakt van Tuinen Thomas uw tuinspecialist?:

 • Kostenbesparend
  Door het verwisselen van onze spuitdoppen kunnen wij met minder producten meer oppervlakte behandelen.
 • Resultaatgericht
  Wij houden rekening met de temperatuur, regen en wind om zo veel mogelijk resultaat te verkrijgen met zo minmogelijk hinder voor het milieu, uw omgeving, uw buren en huisdieren.
 • Respectvol
  Verder kunnen wij door het plaatsen van een spuitkap tot tegen de beplating uw onkruid bestrijden zonder deze de beschadigen.
 • Milieuvriendelijk
  Tot slot is er de mogelijkheid om bepaalde bestrijdingen met biologische producten bepaalde ziekten, insecten of schimmels te bestrijden.

Kan u onze expertise gebruiken? Vraag dan vandaag nog uw gratis offerte aan!

Gerelateerde projecten

Waarom kiezen voor Tuinen Thomas?

Een gratis offerte in 2 stappen